Jurjen Koops

Jurjen Koops


Graag zou ik mij zelf even kort willen voorstellen.
Door de passie voor muziek ben ik als school jochie ooit begonnen als DJ en werd later geluidsman van diverse artiesten.
Nu groei ik in razend tempo door als zanger. Al vanaf jonge leeftijd ben ik erg gecharmeerd van het Nederlandse lied. In de kroeg waar ik werkte als barman is het zingen echt begonnen en kreeg ik al snel de bijnaam “de zingende barman”.

Ik viel niet alleen op door mijn zang maar ook door mijn entertainment gehalte, waardoor ik er altijd een feest van weet te maken.
In de loop der tijd heb ik veel orkestbanden weten te verzamelen, waardoor mijn repertoire flink is gegroeid. Nu zing ik vele nummers van bekende artiesten zoals: Django Wagner, Frans Duijts, Jannes, André Hazes, Rein Mercha en vele andere artiesten.
De agenda stroomt al goed vol met optredens voor o.a. bruiloften, verjaardagen en diverse feesten. Maar natuurlijk ook de optredens in diverse cafés.

April 2015 kwam mijn eerste single uit genaamd “Laat mij maar”. Deze single heeft veel in beweging gebracht voor mij. De single werd goed opgepakt en gezien als een regelrechte kroegen hit. Bij de optredens word hij dan ook uit volle borst meegezongen.
M’n tweede single genaamd “Maria” werd in café Entree feestelijk gereleased met medewerking van diverse artiesten zoals: Deano Heesbeen, Wesley Ponsen, Karin Welsing, Jolanda Philippi, Joop Lens en Justen Wildt.