Mitchel Tombal

Mitchel Tombal


Eind 2016 presenteerde Mitchel Tombal z’n debuutsingle ‘Hey!’, welke opgenomen was bij Mario Veltman Productions in ‘s-Hertogenbosch. Zijn doel was om hiermee een weg te vinden in de Nederlandse muziekwereld.

Die heeft hij inmiddels gevonden. Z’n voorkeur gaat uit naar vrolijke zomerse liedjes in de Spaanse stijl. Met ‘De nacht was mooi’ probeert de 21 jarige ‘artiest in de dop’ z’n naamsbekendheid te laten groeien.

Omdat Mitchel zeer tevreden was over de samenwerking met producer Mario Veltman en tekstschrijver Ron van Boxtel wil hij graag met dit team verder te werken aan z’n zangcarrière. ‘Ron heeft op een cover van de uit Servië afkomstige zanger Sasa Kovacevic een Nederlandstalige tekst geschreven. Dat heeft hij super mooi gedaan en ben erg blij met het eindresultaat’, vertelt Mitchel.

Vanwege het zomerse gevoel dat ‘De nacht was mooi’ met zich meebrengt is door Robert Vegt een clip gemaakt op een strand. Volgens Mitchel past dat perfect bij het nummer. ‘Op de ritme van de muziek kwamen wij samen en bij het ondergaan van de zon verlieten we verliefd het strand’, aldus Mitchel.

Kijk hier voor zijn Facebook pagina.