Justen de Wildt

Justen de Wildt


Justen de Wildt uit Veenendaal, groot fan van het Nederlandstalige lied.

Justen zong vroeger liedjes uit het repertoire van Jantje Smit. Nadat Justen zijn kunnen meerdere malen had laten zien stak Roy Otters zomaar zijn energie in de eerste echte single van Justen. “Vrijheid is mijn leven” dat werd tevens zijn motto vanaf die dag.

Geen contracten , geen vastigheid, gewoon doen waar hij zin in heeft onder leiding van zijn 3 jaar oudere broer Sven!

Gaan voor je doel en plezier beleven!! 2015 begon meteen goed: de single sloeg aardig aan en Justen kreeg ook nog eens een hoofdrol in een korte jeugdfilm genaamd “Koningsdag” naast Martijn Fischer (Hazes). Deze door Steven wouterlood geproduceerde film werd tevens winnaar van belangrijk filmfestivals over de hele wereld. En toch wachtte Justen niet af.. De tweede single ging reeds in productie bij Roy Otters en kwam in september 2016 uit!!! Als de zon naar mij lacht…. En die lacht…iedere dag!!

Op dit moment komt zijn derde single uit…..
Een nummer wat hij opdraagt aan zijn Oma, die 28 mei 2017 alweer 1 jaar is overleden. Hij wilde dit met een echt professioneel team produceren. Een echt met gevoel geschreven lied wat al jaren ergens op een plank lag te wachten op de juiste persoon. Johnny Bach stond dit nummer dan ook met liefde af aan Justen.

Alice van Maywood leerde Justen de fijne kneepjes met zijn stem..

Martin Sterken die bij vele bekende artiesten aan de wieg heeft gestaan nam de productie tot zich en heeft ruimschoots de tijd genomen om van dit nummer een echte mooie tranentrekker te maken… Hoewel Justen zelf altijd zegt: ‘Er mag gedanst worden!’, kan dit óók nog eens op dit nummer!
Tot slot heeft William ten Kate er een mooie videoclip bij geproduceerd!!